Znikające tematy
- Głazio
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: BMW R1150GS/Yamaha XT 600 Z
- Kontakt:
Znikające tematy
Zmieniam tekst, żeby nie urażać wrażliwych.
Nie zniknęło wiele tematów - zniknął jeden.
Co tu się dzieje ?
Nie zniknęło wiele tematów - zniknął jeden.
Co tu się dzieje ?
Ostatnio zmieniony środa, 16 czerwca 2010, 07:00 przez Głazio, łącznie zmieniany 1 raz.
www.radiator-mototurystyka.pl
Głazio®
Głazio®
- ksenon
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
- Kontakt:
Re: Znikające tematy
był sobie temat w dziale "zloty , soptkania , imprezy" dotyczący przyjazdu motocyklistów do Nowej Grobli (okolice Lubaczowa) do domu dziecka, nie pamiętam dokładnej nazwy,
KTO USUNĄ TEN TEMAT ?! - pytanie skierowane do administratorów, bo o usunięcie można posądzić mnie jako moderatora, a ja w tym temacie nie widziałem nic co by kwalifikowało go do usunięcia !
DLACZEGO ?! - jak już ktoś usuną to musiały być tego powody,

KTO USUNĄ TEN TEMAT ?! - pytanie skierowane do administratorów, bo o usunięcie można posądzić mnie jako moderatora, a ja w tym temacie nie widziałem nic co by kwalifikowało go do usunięcia !
DLACZEGO ?! - jak już ktoś usuną to musiały być tego powody,
-
zeniop
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XVS 650 A
Chłopaki za dużo Amerykanckich filmów oglądacie tudziesz za dużo wody ognistej spożywacie.
Temat jako żywo jest i nie zniknął:
http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... f=7&t=4302" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli faktycznie go nie widzicie to być może jest to jakaś kwestia techniczna - żadne siły nieczyste.
Temat jako żywo jest i nie zniknął:
http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... f=7&t=4302" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli faktycznie go nie widzicie to być może jest to jakaś kwestia techniczna - żadne siły nieczyste.
...
- ksenon
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
- Kontakt:
ale tamatu nie widzaiłem rano,
przepraszam jesli faktycznie był tam czały czas
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
I znowu ponawiam prośbę, by zanim coś się napisze, zwłaszcza w tonie krytyki czy tak jak tutaj obraźliwego zastanowić się:
- po pierwsze: czy w danym temacie ma się coś rzeczowego do powiedzenia - nie dotyczy działu "Humor"
,
- po drugie: czy nie czyni się komuś krzywdy
,
- po trzecie: czy nie wyjdzie się na ... (w miejsce kropek wpisać właściwe określenie
)
Zdrówka życzę.
- po pierwsze: czy w danym temacie ma się coś rzeczowego do powiedzenia - nie dotyczy działu "Humor"
- po drugie: czy nie czyni się komuś krzywdy
- po trzecie: czy nie wyjdzie się na ... (w miejsce kropek wpisać właściwe określenie
Zdrówka życzę.
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Widzę że nikim dotarłem do kompa wiele rzeczy się wyjaśniło - cieszy mnie to że forum żyje własnym życiem.
Ksenon jeszcze jakieś insynuacje co do admina że niby coś kasuje - to będzie następne 0,5 mniej.
Ksenon jeszcze jakieś insynuacje co do admina że niby coś kasuje - to będzie następne 0,5 mniej.
- Głazio
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: BMW R1150GS/Yamaha XT 600 Z
- Kontakt:
Nikogo nie obrażałem i nie miałem zamiaru. Napisałem to co widziałem dzisiaj do południa. Zresztą jak widać nie tylko ja.
Ksenon - również nie widział tego tematu.
Więc ?? Coś się jednak dzieje.
Ksenon - również nie widział tego tematu.
Więc ?? Coś się jednak dzieje.
www.radiator-mototurystyka.pl
Głazio®
Głazio®
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
W logach - a przejrzałem dokładnie - nic sie z tematem nie działo. Nie będę wam ich udostępniał (bo nie) ale zawsze takowe się tworzą gdy nawet właściciel kasuje temat. Dlatego być może - samemu już sobie zadaję pytanie - jest to wina servera i jego zadań typu backup/restore, zauważyłem już kilkukrotnie że czasami forum jakby było odtwarzane na chwilę tzn 1h może 2 h z backupu z przed 5-6 dni a potem jak sie już zaczynam wkurzać. Ni std ni zowąd wsio jest ok.
potwierdzam, tematu nie bylo
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Różne rzeczy jak widać mogą się dziać. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie, więc trudno mi zając w tej sprawie stanowisko co do przyczyn stanu rzeczy, ale zanim rzuci się poważne oskarżenie powinno się jak widać na tym przykładzie, równie poważnie rzecz przeanalizować.
Niestety w naszym kochanym kraju sPISkowe teorie dziejów są bardzo modne.
Niestety w naszym kochanym kraju sPISkowe teorie dziejów są bardzo modne.
-
zeniop
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha XVS 650 A
Panowie podsumowanie:
Kłopoty techniczne się zdarzają - jeśli zauważysz coś takiego to zgłoś Adminowi na priva żeby się tym zajął. Jeśli nie widzisz odzewu pisz do Moda działu bo Admin też człowiek i czasu może nie mieć.
Temat uważam za zamknięty.
Kłopoty techniczne się zdarzają - jeśli zauważysz coś takiego to zgłoś Adminowi na priva żeby się tym zajął. Jeśli nie widzisz odzewu pisz do Moda działu bo Admin też człowiek i czasu może nie mieć.
Temat uważam za zamknięty.
...