Parę fotek z Czarnogóry opis trasy i inne również z Albanii:
http://www.radiator-mototurystyka.pl/wy ... 09?start=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Miłej lektury - może się przydać
Fihu pisze:Motocykle; Honda vt 750 Shadow 1986r i Honda cb 450 sc Nighthawk 1986r.
Może ja odpowiem:Fihu pisze:Wietrze; 3 lipca wracasz? mówisz masz![]()
Ja z tatą wyjeżdżamy z Krasnegostawu 5 lipca o godz. 16,00. Ogólny cel - Czarnogóra. Na pewno zobaczymy kaniony rzek Piva i Tara, Durmitor i inne pięknie widokowo drogi i miejsca (Lovcen!?). W jedną strone planujemy jechać przez serbie (Sabac, Valjevo, Uźice) i odbić w lewo na Bośnie żeby przekroczyć granicę Czarnogórską na południe od Srbinje (Hum). Droga cudo - wąsko, strono, asfalt, mały ruch. Dodatkowo po wjeździe przepiękna i przeogromna zapora n rzece Piva. Wracać planujemy przez Bośnię - tak dla odmiany. Chcemy wrócić. Po Czarnogórze kolejność tras i miejsc jest jeszcze do ustalenia - nic na sztywno nie wytyczamy. Motocykle; Honda vt 750 Shadow 1986r i Honda cb 450 sc Nighthawk 1986r. W domu najpóźniej 17 lipca - miejmy nadzieje z naszymi motocyklami.
Planujemy fotorelcję a także trche filmu.
Głaziu - kojarzysz może drogę początkowo wykutą w skale w Czarnogórze w okolicach Pluźine ? Nie pamiętam dokładnie gdzie to było, więc co do miejscowości mogę się mylić. Pamiętam że wjazd na tą drogę był w takim tunelu (skrzyżowanie, odbicie z tunelu w prawo -jak akurat jechaliśmy- droga w skale prowadziła do góry). Później kiedyś, po pewnym czasie i wyjeździe na przełęcz, był miejscami szuter ... . jak tam teraz jest?
??Soft pisze:Fihu pisze:Motocykle; Honda vt 750 Shadow 1986r i Honda cb 450 sc Nighthawk 1986r.