RADECZNICA

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Awatar użytkownika
sas
Zwykły forumowicz
Motocykl: CB 450S / trampek 600 i nawet to fajna maszyna...

RADECZNICA

Post autor: sas »

No kusi mnie ta wasza Radecznica jak by mi się jednak udało właśnie tam wystartować to co polecacie w okolicy do zobaczenia ?
Mam jeszcze do wyboru Kalwarie Pacłwaską bo tam kilku kumpli ma zamiar jechać i mam dylemat gdzie....
pzd sas
A tam cicho być http://www.youtube.com/watch?v=hJbBjjTsaEM" onclick="window.open(this.href);return false;
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Re: RADECZNICA

Post autor: Wielki Brat »

W okolicy Radecznicy to do zobaczenia masz całe piękne Roztocze - długo by wymieniać jego atrakcje.
Kalwaria Pacławska (też mam tam kolegę ze szkoły średniej) kusi również wspaniałym klasztorem i pięknymi widokami dojazdu, bo to przecież już prawie Bieszczady.
Słowem trzeba być tu i tam.
bryza
Zwykły forumowicz
Motocykl: brak

Post autor: bryza »

na jeden dzień wystarczy Ci Radecznica, Zwierzyniec- kosciolek na wodzie,stawy echo ze scieżką do konikow polskich, skansen Zagroda w Guciowie, Górecko Koscielne -zabytkowy kosciol,kaplica na rzeczce i piękne stare dęby ,źrodełko. weź sobie do Radecznicy pojemnik na wodę ze źrodła przy kaplicy.Wszyscy tak robią.tam trzeba nastawic się na wycieczkę pięknymi terenami bogato zalesionymi. To tylko kawałeczek trasy ktora przyciąga i zaurocza,pozniej zechcesz więcej. Naprawdę warto jezdzic na Roztocze .
Awatar użytkownika
sas
Zwykły forumowicz

Smak mam na jedno i drugie ale wiadomo wszędzie to znaczy nigdzie , pojade to pewne ale gdzie to sie jeszcze zobaczy
Ja ze swojej strony podpowiem wam gdzie w Świętokrzyske warto skoczyć jak ktoś będzie coś planował
a jeszcze jedno czy jest jakaś droga Zwierzyniec -Krasnobród taka bez objazdu przez Zamość
pzd sas
A tam cicho być http://www.youtube.com/watch?v=hJbBjjTsaEM" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
sas
Zwykły forumowicz

Osobno zapytam kogo mogę spotkać w Radecznicy z forumowiczów
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Mnie niestety nie będzie polskie morze wzywa.hehe
Awatar użytkownika
hans
Zwykły forumowicz
Motocykl: xj600

Post autor: hans »

Z forum będzie dość spora grupa, nie będę wymieniał po nickach ale będzie sporo, ja między innymi również.
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
netec
Zwykły forumowicz
Motocykl: GPZ 500s

Post autor: netec »

hans gonicie prosto na Radecznicę każdy na własną "rękę" czy spotykacie się o 10 w zmc i w kolumnie przejazd tak jak planowano? Bo się zastanawiam czy z Krasnobrodu jechać na Zamość czy przez Zwierzyniec od razu do Radecznicy. Nie wiem czy was dogonię swoją MZ'tką :D
Awatar użytkownika
hans
Zwykły forumowicz
Motocykl: xj600

Post autor: hans »

Większość podejrzewam będzie startowała z Zamościa, w kolumnie dobrze się jedzie, a myślę że MZ'ka na przepisową prędkość przelotową wyrobi.
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"
Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Maroko3
Zwykły forumowicz
Motocykl: MZ Etz 150

Post autor: Maroko3 »

Witam. Jestem tutaj nowy, to mój pierwszy post i chciałbym się dowiedziec czegoś odnośnie tego wyjazdu do Radecznicy. Mieszkam bardzo blisko i stąd zapytanie, czy mógłbym dołączyc do kolumny w trasie ? Również chciałbym się dowiedziec którędy kolumna będzie jechała na odcinku Szczebrzeszyn- Radecznica (bo zakładam że o Szczebrzeszyn zachaczycie). No i jeszcze jedna sprawa to moja MZ :) Mam nadzieję że nadążyłaby za wami, bo powyżej 80km/h już się katuje :P
Pozdrawiam Serdecznie i liczę na informacje :P
Tomasz
Zwykły forumowicz
Motocykl: Kawasaki KLE 500 1991

Post autor: Tomasz »

Właśnie niech ktoś określi czy wstęp jest wolny bo też bym pojechał, a jako niezrzeszony nie wiem czy znajdzie się dla mnie miejsce.
wally
Zwykły forumowicz

Post autor: wally »

wstep bez zadnych oplat, dobrowolny datek na cele dobroczyne. Przybywaj w niedziele na rynek w Zamosciu godz 10
Awatar użytkownika
sas
Zwykły forumowicz

Ktoś śmiga z mojego kierunku czyli Stalowej... ? od samej stalówki jeszcze nie mam wariantu drogi więc temat do dogadania jak toś będzie reflektował
Awatar użytkownika
buba
Zwykły forumowicz
Motocykl: sprzedany

Post autor: buba »

Co do watpliwosci Maroko3 to sam mam nadzieje ze bedziemy jechac krajowka przez szczebrzeszyn, a pozniej w gorajcach odbijemy prawo na radecko bo jezeli (mam nadzieje ze nie) trasa bedzie biegła przez michalów, deszkowice, źrebce, sąsiadke i mokre lipie to nie tylko pogubimy koła, droga jest paskudna.
robiąc byle co, stajesz się byle kim
Tomasz
Zwykły forumowicz
Motocykl: Kawasaki KLE 500 1991

Post autor: Tomasz »

Buba ma racje jeżdżę tamtędy do Lublina z racji tego, że kolegę zabieramy po drodze, droga nie rozpieszcza ale w sumie wszędzie tak jest, moim skromnym zdaniem nic by się nie stało nawet gdybyśmy mieli jechać przez Tomaszów :D. Poważnie to którędy by nie pojechać będzie dobrze, o której jest planowany wyjazd z Zamościa ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”