Bieszczady
-
Agnieszka
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha
Bieszczady
Chłopaki pojechali w Bieszczady, suuuuper, też bym chciała 
- Fido
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Ten ze zdjęcia
- Kontakt:
Re: Bieszczady
A no pojechali.
Podprowadziłem ich do Bełżca.
Oby im pogoda dopisała.
Podprowadziłem ich do Bełżca.
Oby im pogoda dopisała.
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Jutro i ja jadę
Możecie mi śmiało zazdrościć.
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Ktoś się jeszcze wybiera w najbliższym czasie, zostało mi jeszcze kilka dni urlopu
?
- kaktus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Transalp 600
Biesy nie uciekną ale dobrze złapać konkretny termin np.
9-11.08.2013 II Zlot Crock Bike Week - Ustrzyki (Wiatra tam widziałem szybko się odnalazł w towarzystwie jakiejś pięknej kobiety
)
9-11.08.2013 XV Jubileuszowy Bieszczadzki Rajd Pojazdów Zabytkowych, Klasycznych i Militarnych w Zagórzu 9 (nowe też wpuszczali)
W tamtym roku udało mi się zahaczyć te dwie imprezy, zupełnie przez przypadek i widzę że znowu terminy się pokrywają
dodatkową atrakcją w Zagórzu jest klasztor karmelitów bosych

9-11.08.2013 II Zlot Crock Bike Week - Ustrzyki (Wiatra tam widziałem szybko się odnalazł w towarzystwie jakiejś pięknej kobiety
9-11.08.2013 XV Jubileuszowy Bieszczadzki Rajd Pojazdów Zabytkowych, Klasycznych i Militarnych w Zagórzu 9 (nowe też wpuszczali)
W tamtym roku udało mi się zahaczyć te dwie imprezy, zupełnie przez przypadek i widzę że znowu terminy się pokrywają

Transalp 600
-
bogusia
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki VS 700 Intruder
Agnieszka pisze:Chłopaki pojechali w Bieszczady, suuuuper, też bym chciała
Agnieszka w czym problem? W przyszłym tygodniu jeśli tylko pogoda pozwoli wybieram się w Bieszczady, możesz więc jechać ze mną .
Ja smigam z sobote z ranca 
-
Agnieszka
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Yamaha
Dzięki Bogusia za zaproszenie - może kiedyś, na razie praca, praca, praca,
-
jfkap
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Brak
- Kontakt:
Jeśli ktoś przelatuje przez Cisną to ma okazję wpaść na fajną imprezę . Pozdrawiam z Bieszczad - LEDER MAJSTER
LEDER MAJSTER - Bieszczady
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
No i już wróciliśmy - sekcja seniorów KBM (Manson, Sabix i WB - razem mamy prawie 200 lat
). Trasa mniej więcej 1200 km w 3 dni:
1 dzień: ZMC - Rzeszów- Bóbrka (Muzeum Górnictwa Naftowego)-Daliowa (baza noclegowa)
2 dzień: Daliowa - Barwinek - Svidnik - Bardejov - Stara Lubowna (zwiedzanie zamku) - Spisska Bela - Vysoke Tatry - Poprad - Levoca - Spisky Hrad (piękny zamek na wzgórzu i ciekawe doświadczenie przejazdu 5-cio kilometrowym tunelem pod górą Patria) - Presov - Svidnik - Daliowa
3 dzień: Daliowa - Komańcza (Muzeum Wyszyńskiego) - Cisna - Terka (pyszny pstrąg ze zniżką dla motocyklistów) - Solina (zwiedzanie wnętrza zapory) - Myczkowce (zwiedzanie Ośrodka Wypoczynkowo - Rehabilitacyjnego prowadzonego przez Caritas, w którym jest kilkadziesiąt pięknych modeli cerkwi z różnych miejscowości) - Ustrzyki Górne - Krościenko - Krasiczyn (oczywiście spożyte pyszne kartacze i zgubiony mój telefon) - Przemyśl - Jarosław - Lubaczów (pyszności u jednej z córek Sabixa) - TL - Zamość.
Fotorelacja wkrótce.
1 dzień: ZMC - Rzeszów- Bóbrka (Muzeum Górnictwa Naftowego)-Daliowa (baza noclegowa)
2 dzień: Daliowa - Barwinek - Svidnik - Bardejov - Stara Lubowna (zwiedzanie zamku) - Spisska Bela - Vysoke Tatry - Poprad - Levoca - Spisky Hrad (piękny zamek na wzgórzu i ciekawe doświadczenie przejazdu 5-cio kilometrowym tunelem pod górą Patria) - Presov - Svidnik - Daliowa
3 dzień: Daliowa - Komańcza (Muzeum Wyszyńskiego) - Cisna - Terka (pyszny pstrąg ze zniżką dla motocyklistów) - Solina (zwiedzanie wnętrza zapory) - Myczkowce (zwiedzanie Ośrodka Wypoczynkowo - Rehabilitacyjnego prowadzonego przez Caritas, w którym jest kilkadziesiąt pięknych modeli cerkwi z różnych miejscowości) - Ustrzyki Górne - Krościenko - Krasiczyn (oczywiście spożyte pyszne kartacze i zgubiony mój telefon) - Przemyśl - Jarosław - Lubaczów (pyszności u jednej z córek Sabixa) - TL - Zamość.
Fotorelacja wkrótce.
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Szczęściarze !!! Aż zęby mnie bolą z zazdrości....
Wrzuć jakieś fotki, jeśli coś masz.
Wrzuć jakieś fotki, jeśli coś masz.
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
Pozdrowienia z bieszczad po lewej stronie granicy