Dziękuję wszystkim uczestnikom KBM biorącym udział w przejeździe do Radecznicy.
Dzięki zaangażowaniu SABIXA wszystkie skrzyżowania i ronda były wzorowo blokowane.
TAK TRZYMAĆ
Załączniki
nawet tysiącmilowa podróż
zaczyna się od jednego kroku.
602300313
Kolumna rozerwała się dlatego, że część grupy nie chciała jechać za wszystkimi na skrzyżowaniu w ul Piłsudskiego, tylko w Sadową pociągając za sobą pozostałych uczestników.
Nigdy nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż może lecieć. 501686006
Mirek trzeba było przeczytać post Wielkiego Brata o ustaleniach trasy przejazdu do Radecznicy
i wiedziałbyś, że trasa była wyznaczona inna niż Ty pojechałeś.
SABIX podrukował mapki oraz trasę przejazdu i każdy dostał przed wyjazdem takowy wydruk.
Jeszcze raz podkreślę, że trasa do Radecznicy przez Nielisz i Szczebrzeszyn była bardzo dobrze blokowana.
A ty nie znając trasy przejazdu byłeś po prostu nie przygotowany.
nawet tysiącmilowa podróż
zaczyna się od jednego kroku.
602300313
Haha Sabix ,Meston z Krysą też blokowali ba i mój plecaczek też był w żółtej kamizelce a tak by nie słodzić Ci za dużo to WIELKI SZACUN DLA CIEBIE I TWOJEGO ZAANGAŻOWANIA Pozdrawiam serdecznie .
Moja sobotnia postawa jest efektem pewnych spraw osobistych, które wynikły w ostatniej chwili (jednak nie zamierzam tu o nich pisać), nie byłem też poinformowany że "spotkanie organizacyjne" blokujących będzie wcześniej niż kilka minut przed startem. Jeżeli moje zachowanie było w jakiś sposób szkodliwe dla klubu to proszę o wyciągnięcie stosownych konsekwencji względem mojej osoby.
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną" Paulo Coelho
Jak zazwyczaj - SABIX - mz rację: zaangażowanie w sprawy Klubu jest....mizerne. Taka osoba, by nie określić ... "osobistość" w klubie, to dla takiego " zlepka" wolnych elektronów jest ... cementem .
Wieeelki szacun, SABIX
Ps. przeprasza, że nie dojechałem. Tzw. "nieprzewidziane przypadki". Ale i tak d... mi skręcało
Do Zamościa dotarłem 15 minut przed wyjazdem parady z Rynku. Sobota jest dla mnie zwykłym dniem roboczym - nie wiedziałem w ogóle czy będę mógł się pojawić - pojawiłem się w ostatniej chwili, na spotkaniu organizacyjnym mnie nie było... Uważam, że większy zamęt wprowadziłbym gdybym się zadeklarował i potem nie wywiązał się ze swojej roli... poza tym mając wzgląd na bezpieczeństwo, średnio bezpieczne jest (przynajmniej w moim odczuciu) blokowanie gdy podróżuje się z plecakiem... blokowanie wymaga szybkości reagowania i sprytu, co ciężko uzyskać mając z tyłu pasażera... II rata składki poszła przelewem.