No niestety ale sobota to dla mnie dzień roboczy i wczesne godziny odpadaja . jak by bylo tak po 14 to bym byl na 100 %.robertus73 pisze:WIELKIE DZIEKI WSZYTKIM KTÓRZY PRZYBYLI ABY DZIECIOM Z DOMU DZIECKA W NOWEJ GROBLI UMILIC CZAS I POŚWIĘCIC CHWILE...![]()
ALE WIDZĘ ZE NA KBM NIESTETY NIE MOGŁEM LICZYC...![]()
POZDRAWIAM WSZYSTKICH...
Dzień Dziecka 5 czerwca w Lubaczowie
- cykuś
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: V MAX EGLI
Re: Dzień Dziecka 5 czerwca w Lubaczowie
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
Niestety jo także. Wczoraj o 15 dopiero w domu zawitałem, ponadto dalej szpital mam w domu 38,9 stopina na zegarze.
Także Robert sorki
Także Robert sorki
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Sorki, Robert, że tak głupio wyszło... idziemy do kąta się wstydzić...

...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Tak jak przewidywałem - środek długiego weekendu, większość wyjechała i stąd taka nieszczęśliwa, ale przez nas niezamierzona sytuacja. Mimo wszystko prosimy o wybaczenie i jeżeli w najbliższym czasie moglibyśmy "odkupić nasze winy" to zapewne to zrobimy.
- kristophers
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: suzuki gsxr 750 w ,honda transalp 600 , osa m 52
ja byłem
i bardzo mi sie podobało naprawde miło było popatrzeć na uśmiech dzieci które w swoim życiu pewnie za wiele go nie mają. Jeśli impreza za rok się powtórzy lub bedą organizowane inne podobne do tej to z miła checią się wybiorę

- robertus73
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA GOLDWING GL1800
OK... ja wszystko rozumiem... ale na przyszłośc nie składałbym takich obietnic...Zagłoba pisze:Ok. Robertus, na KBM możesz liczyć, zwłaszcza, gdy chodzi o dzieci![]()
![]()
- Głazio
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: BMW R1150GS/Yamaha XT 600 Z
- Kontakt:
Jak składa się obietnice to należałoby się z nich wywiązać. Słyszałem, że ma przyjechać bractwo - hmm ... i słyszałem ile osób przyjechało ...
Ja z ręką na sercu mówiłem, że nie będę mógł być ze względu na organizację wcześniej zaplanowanej imprezy. Jej planu niestety nie dało się zmienić. Dowiedziałem się zbyt późno, żeby ją odwołać.
W razie czego pisz do mnie Robercie.
Następnym razem chciałbym wiedzieć wcześniej wtedy zorganizujemy ekipę motocyklową. Poza tym mamy bezpośredni kontakt więc możesz zadzwonić lub wiesz gdzie napisać.
Z pozdrowieniami.
Ja z ręką na sercu mówiłem, że nie będę mógł być ze względu na organizację wcześniej zaplanowanej imprezy. Jej planu niestety nie dało się zmienić. Dowiedziałem się zbyt późno, żeby ją odwołać.
W razie czego pisz do mnie Robercie.
Następnym razem chciałbym wiedzieć wcześniej wtedy zorganizujemy ekipę motocyklową. Poza tym mamy bezpośredni kontakt więc możesz zadzwonić lub wiesz gdzie napisać.
Z pozdrowieniami.
www.radiator-mototurystyka.pl
Głazio®
Głazio®
-
DOK
- Zwykły forumowicz
Głazio - daj se luz. To, że Bractwo po raz pierwszy nie wywiązało sie z danego słowa, chyba nie należy brać za całokształt . W Bractwie też są tylko ludzie (mają swoje własne życie), raz termin podpasi raz nie, mówiąc ogólnikowo zawsze staraliśmy się dojechać tam gdzie powinniśmy. Raz się zdarzyło że nas zabrakło ( szczególni boli, że u Roberta ), i jaka afera, a co by było gdyby nie było Bractwa, forum itp. itd wychodziło by, że nic, każdy by se jeździł jak chciał (wokół komina, inny dojechał by na kamczatke) generalnie to klub nawiązuje kontakty i dostaje zaproszenia - nas jest 20- paru a na zloty festyny zawsze jes nas więcej - dlaczego?
- Pysior69
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Dok ,nie czepiaj się Głazia,bo nie ma czego! Tylko ,taka nauczka na przyszłośc,że jeżeli składa się jakieś obietnice ,to albo się ich dotrzymuje ,albo chociażby informuje się -przynajmniej dzień wcześniej - o zmianie !!? lub, nie składa się żadnych deklaracji i nikt wtedy do nikogo nie ma żalu. P.S. Dok , to gdzie Ty jeździsz ??koło jakiego komina?? 
...... i tylko jedno może unicestwic marzenie-
strach przed porażką!!!!
strach przed porażką!!!!
-
DOK
- Zwykły forumowicz
Pysiorku mój luby gdyby ktoś wiedział że nie będzie chętnych na wyjazd to by się to na pewno zrobiło. Ale sam wiesz dokładnie że Nam najlepiej wychodzą wyjazdy typu spontan, i bardzo ciężkie jest przewidzenie kto przyjedzie.
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Ponieważ to mnie Robert prosił o przyjazd do Nowej Grobli, a z wpisów powyżej wynika, że niektórzy nie znają tła sytuacji, powtarzam wyjaśnienia:
- już w momencie rozmowy z Robertem wyraziłem wątpliwość co do ew. frekwencji ze względu na nieszczęśliwy termin imprezy - środek długiego weekendu,
- liczyliśmy z Zagłobą, że przynajmniej kilka motocykli z KBM i z poza klubu pojedzie, mając na myśli tych z nas którzy nigdzie nie wyjechali - w tym duchu zabrzmiał wpis Zagłoby, który wygląda jak deklarcja - jak się okazało było to założenie zbyt optymistyczne,
- nie przedsięwzięlismy żadnych działań organizacyjnych do tego wyjazdu, ze względu na naszą nieobecność; liczyliśmy jak pisze DOK, na spontaniczność - jak się okazało był to błąd,
- zadeklarowliśmy chęć naprawy zaistniałej sytuacji, jeżeli zostaniemy o miejscu i czasie poinformowani/zaproszeni,
Na koniec pewna mądrość ludowa: " nie myli się tylko ten, kto nic nie robi" - ponieważ mocno angażujemy się w różne przedsięwzięcia w naszym regionie, w tym działania na rzecz dzieci - patrz inne tematy na forum, zdarzają się nam "wpadki", na szczęście bardzo rzadko; podziwiam bezczelność tych, co z jednej strony nic nie robią w omawianym temacie, a z drugiej strony śmiało i wysoko unoszą miecz krytyki i potępienia
Gratuluję dobrego samopoczucia
Tylko dlaczego, skoro czytacie to forum, was tam też nie było 
- już w momencie rozmowy z Robertem wyraziłem wątpliwość co do ew. frekwencji ze względu na nieszczęśliwy termin imprezy - środek długiego weekendu,
- liczyliśmy z Zagłobą, że przynajmniej kilka motocykli z KBM i z poza klubu pojedzie, mając na myśli tych z nas którzy nigdzie nie wyjechali - w tym duchu zabrzmiał wpis Zagłoby, który wygląda jak deklarcja - jak się okazało było to założenie zbyt optymistyczne,
- nie przedsięwzięlismy żadnych działań organizacyjnych do tego wyjazdu, ze względu na naszą nieobecność; liczyliśmy jak pisze DOK, na spontaniczność - jak się okazało był to błąd,
- zadeklarowliśmy chęć naprawy zaistniałej sytuacji, jeżeli zostaniemy o miejscu i czasie poinformowani/zaproszeni,
Na koniec pewna mądrość ludowa: " nie myli się tylko ten, kto nic nie robi" - ponieważ mocno angażujemy się w różne przedsięwzięcia w naszym regionie, w tym działania na rzecz dzieci - patrz inne tematy na forum, zdarzają się nam "wpadki", na szczęście bardzo rzadko; podziwiam bezczelność tych, co z jednej strony nic nie robią w omawianym temacie, a z drugiej strony śmiało i wysoko unoszą miecz krytyki i potępienia
-
mirek intruz
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: suzuki intruder 1500
fakt - termin był kiepski ale zamość był reprezentowany ( jeżeli mogę tak to nazwać) przez moją osobę , mojego syna i kolegę z łabuń . sobota to dzień w którym coś można zrobić gospodarczo wokół swojego domu i inni koledzy wykorzystali pogodę na ten cel , inni mieli jakiś ważny wyjazd - takie jest życie.
było parę maszyn ( może nie tak dużo ) ale daliśmy radę rozweselić dzieci i nie tylko.
myślę że ks. robert wybaczy KBM i na następne wezwanie roberta zjawi się więcej osób z KBM
pozdrawiam
było parę maszyn ( może nie tak dużo ) ale daliśmy radę rozweselić dzieci i nie tylko.
myślę że ks. robert wybaczy KBM i na następne wezwanie roberta zjawi się więcej osób z KBM
pozdrawiam
intruz
- Głazio
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Zagłoba pisze:Ok. Robertus, na KBM możesz liczyć, zwłaszcza, gdy chodzi o dzieci![]()
![]()
Głazio®
Głazio®
- Głazio
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Jeśli odwdzięczyć - to sam Robert to skomentował. Ja nie muszę i nie unoszę miecza - poza tym do niczego nie jest mi potrzebny.Zagłoba pisze:Ponownie zapraszam wszystkich do Nowej Grobli (koło Lubaczowa).
Ze względu na odległość szczególnie proszę o przybycie motorków z TL i ŁSC....Oczywiście WSZYSCY chętni są mile widziani![]()
Wypada odwdzięczyć się Robertowi za mszę podzczas SPOTU. Specjalnie do nas przyjechał
Stwierdzam fakty.
Bynajmniej nie obiecuję czegoś z czego nie będę się mógł wywiązać.
Na słowa krytyki nie unoszę miecza - tylko potrafię się przyznać do popełnionego błędu. Jeśli kogoś zabolało to z góry przepraszam.
Głazio®
Głazio®
-
zyron-13
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: yamaha R1
DOK pisze:Niestety jo także. Wczoraj o 15 dopiero w domu zawitałem, ponadto dalej szpital mam w domu 38,9 stopina na zegarze.
Także Robert sorki
Zagłoba pisze:Sorki, Robert, że tak głupio wyszło... idziemy do kąta się wstydzić...![]()
![]()
Wielki Brat pisze:Tak jak przewidywałem - środek długiego weekendu, większość wyjechała i stąd taka nieszczęśliwa, ale przez nas niezamierzona sytuacja. Mimo wszystko prosimy o wybaczenie i jeżeli w najbliższym czasie moglibyśmy "odkupić nasze winy" to zapewne to zrobimy.
Głazio przeciez chlopaki z KBM "przyznali sie" ze zle ze nie pojechali, ale mieli inne sprawy na glowpie tj DOK, inni wyjechali bo byl dlugi weekend, nie zawsze wychodzi tak jak sobie ktos zaplanuje. wiec nie wiem dlaczego dalej sie czepiasz jezeli w/w posty tlumacza wszystko, chyba ze ich nie czytales i chciales chlopakom tak dla wlasnej przyjemnosci wjechac na ambicje.
nr tel 697294655
"Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć
nieprzychylni nam będą wciąż dołki kopać
nie czas się tym przejmować, więc nie przejmuj się tym chłopak"
"Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć
nieprzychylni nam będą wciąż dołki kopać
nie czas się tym przejmować, więc nie przejmuj się tym chłopak"