Nasz kolega motocyklista ks. Robert zaprasza Was do siebie w celu sprawienia odrobiny frajdy dzieciom z okazji ich dnia.
Spotkanie w Lubaczowie 05 czerwca o godz. 10.30 na parkingu przy Domu Kultury (ul.Konopnickiej 2).
Później około 1,5 godz. dla dzieci a następnie, około 13.00 przejazd na poczęstunek - rollbar też jest w programie
Ponownie zapraszam wszystkich do Nowej Grobli (koło Lubaczowa).
Ze względu na odległość szczególnie proszę o przybycie motorków z TL i ŁSC....Oczywiście WSZYSCY chętni są mile widziani
Wypada odwdzięczyć się Robertowi za mszę podzczas SPOTU. Specjalnie do nas przyjechał
POGODA NA JUTRO ZAMÓWIONA...
JESZCZE RAZ PONAWIAM ZAPROSZENIE
GODZ. 10.30 PARKING PRZED DOMEM KULTURY
GODZ. 11.00 WYJAZD DO NOWEJ GROBLI DO DOMU DZIECKA
GODZ. 13.00 POCZESTUNEK... coś na "żąb" również
witam
5.06.2010 sobota około 9:00 z zamościa wylatuję do lubaczowa - chętnych zapraszam . można spotkać się po carrefour'em , będę parę minut wcześniej .
WIELKIE DZIEKI WSZYTKIM KTÓRZY PRZYBYLI ABY DZIECIOM Z DOMU DZIECKA W NOWEJ GROBLI UMILIC CZAS I POŚWIĘCIC CHWILE...
ALE WIDZĘ ZE NA KBM NIESTETY NIE MOGŁEM LICZYC...
POZDRAWIAM WSZYSTKICH...
Ostatnio zmieniony sobota, 5 czerwca 2010, 15:44 przez robertus73, łącznie zmieniany 1 raz.
Sam jeszcze nie dawno byłem dzieckiem (wg. niektórych dalej jestem ) i wiem jak takie wizyty mogą uszczęśliwić a co dopiero dzieci z domu dziecka, które niestety nie mają w życiu lekko. Cieszę się, że mogłem się przyczynić do takiej akcji i umilić dzieciom czas. Dla mnie samego była to wielka radocha widzieć banana na ustach dzieciaków po przejażdżce. Dzięki wszystkim za wspólną akcje Pozdrawiam.