Motocykle sa wszedzie - zolte naklejki za darmo.
- Piotrek
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Motocykle sa wszedzie - zolte naklejki za darmo.
W aktualnej edycji akcji zostalem dystrybutorem tych zoltych naklejek na nasz region. Dzieki sponsorom (forum.motocyklistow.pl)naklejki sa za darmo. Do rozdysponowania mam 300 naklejek.
Milo by bylo gdyby ktos z mojej okolicy zechcial zajac sie ich dalsza dystrybucja, wiadomo jestem za granica. Wysle tez na adres domowy, jesli ktos zamowi konkretna ilosc. Zainteresowanych zapraszam na PW lub GG 5763286.
Milo by bylo gdyby ktos z mojej okolicy zechcial zajac sie ich dalsza dystrybucja, wiadomo jestem za granica. Wysle tez na adres domowy, jesli ktos zamowi konkretna ilosc. Zainteresowanych zapraszam na PW lub GG 5763286.
- Piotrek
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
... i po naklejkach
Wczoraj Wszystkie jakie mialem rozeszly sie. Jesli jednak na prawde potrzeba wiecej, moge jeszcze zamowic.
'' Teraz chwila o zasadach akcji:
- nie jesteśmy chamscy, złośliwi, nie naklejamy na siłę, trzymamy fason i uśmiech na twarzach
- nie oklejamy prywatnej własności bez zgody właścicieli
- nie oklejamy znaków drogowych, lamp etc
- nie jesteśmy agresywni, nie robimy nic na siłę
- celem naszych zainteresowań są osoby związane z motocyklizmem: motocykliści i kierowcy samochodów związani z motocyklami
- odbiorcami mogą byc: szkoły jazdy, sklepy/warsztaty/salony/komisy motocyklowe i samochodowe, stacje paliw, zloty/imprezy motocyklowe, bazary/giełdy/targi motocyklowe, knajpy motocyklowe, rozpoczęcia sezonów, dziennikarze.''
Wczoraj Wszystkie jakie mialem rozeszly sie. Jesli jednak na prawde potrzeba wiecej, moge jeszcze zamowic.
'' Teraz chwila o zasadach akcji:
- nie jesteśmy chamscy, złośliwi, nie naklejamy na siłę, trzymamy fason i uśmiech na twarzach
- nie oklejamy prywatnej własności bez zgody właścicieli
- nie oklejamy znaków drogowych, lamp etc
- nie jesteśmy agresywni, nie robimy nic na siłę
- celem naszych zainteresowań są osoby związane z motocyklizmem: motocykliści i kierowcy samochodów związani z motocyklami
- odbiorcami mogą byc: szkoły jazdy, sklepy/warsztaty/salony/komisy motocyklowe i samochodowe, stacje paliw, zloty/imprezy motocyklowe, bazary/giełdy/targi motocyklowe, knajpy motocyklowe, rozpoczęcia sezonów, dziennikarze.''
-
wally
-
Speedarek
- Zwykły forumowicz
To jest dobry pomysł... a sadzę że salony to szczególniePiotrekRR pisze: - odbiorcami mogą byc: szkoły jazdy, sklepy/warsztaty/salony/komisy motocyklowe i samochodowe, stacje paliw, zloty/imprezy motocyklowe, bazary/giełdy/targi motocyklowe, knajpy motocyklowe, rozpoczęcia sezonów, dziennikarze.''
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
- SpeedJamal
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTX 1800C
- SpeedJamal
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTX 1800C