Potzebna pomoc speca od alarmów
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Potzebna pomoc speca od alarmów
Witam, sprawa wygląda następująco, kolega ma Bnadita 1200s rok 2003, sprowadził go z anglii, i jest potrzeba zdemontowania alarmu, bo więcej znim problemów niż pożytku, aktualnie jest potrzebana pomoc właśnie takiego speca, bo motorek jest w pewnym miejscu i nie mozna go odpalic, kreci oczywiscie, ale wyglada na to ze owy alarma odlaczyl iskre na swiecach, gdzie ewentualnie mozna namierzyc taka osobę.
-
Bondi
Czyli ma immobilizera moze tez odlacza paliwko.
Mysle ze goscie ktorzy maja zaklad na Lwowskiej w Zamosciu
(pierwsza uliczka w prawo na swiatlach przy Carefurze, doslownie przy swiatłach jadac od TL), beda wiedzieli bo zajmuja sie wszelka elektronika pojazdów wgrywaniem resetowaniem oprogramowania itd. niestety nie mam ani numeru ani nie pamietam nazwy firmy.
Zawsze mozesz tez zadzwonic do Erwina 512469645 - mysle ze on tez moze cuś wiedziec, lub zadzwon do mojego brejdaka Darka ktory zaklada wszelkie alarmy do firm i domow firma Securus w ZMC moze cos doradzi ale nie wiem, ostatnio mocno praca zawalony 508051657.
Powodzonka.
Mysle ze goscie ktorzy maja zaklad na Lwowskiej w Zamosciu
(pierwsza uliczka w prawo na swiatlach przy Carefurze, doslownie przy swiatłach jadac od TL), beda wiedzieli bo zajmuja sie wszelka elektronika pojazdów wgrywaniem resetowaniem oprogramowania itd. niestety nie mam ani numeru ani nie pamietam nazwy firmy.
Zawsze mozesz tez zadzwonic do Erwina 512469645 - mysle ze on tez moze cuś wiedziec, lub zadzwon do mojego brejdaka Darka ktory zaklada wszelkie alarmy do firm i domow firma Securus w ZMC moze cos doradzi ale nie wiem, ostatnio mocno praca zawalony 508051657.
Powodzonka.