kiedy zlot
-
janek1818ff
kiedy zlot
Witam powiedzcie kiedy jest zlot w biłgoraju ponoć 13-15 lipiec ale czy napweno
-
mat3451
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Moja i kilku innych kolegów z KBM opinia na temat tegorocznego zlotu w Biłgoraju nie jest jednoznaczna.
Za spore pieniądze (40 zł kierowca i 25 zł pasażer; kosztów dojazdu nie licząc) organizatorzy, jak co roku, zafundują nam 1 kiełbasę z grilla, 1 piwo, nocleg we własnym namiocie na podmokłej łące i jakąś blachę. Trochę drogo. Czyżby i tu komercja zwyciężyła tradycje ruchu motocyklowego ?
Za spore pieniądze (40 zł kierowca i 25 zł pasażer; kosztów dojazdu nie licząc) organizatorzy, jak co roku, zafundują nam 1 kiełbasę z grilla, 1 piwo, nocleg we własnym namiocie na podmokłej łące i jakąś blachę. Trochę drogo. Czyżby i tu komercja zwyciężyła tradycje ruchu motocyklowego ?
Ostatnio zmieniony wtorek, 8 lipca 2008, 15:23 przez Wielki Brat, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
-
Marek
Ja bym pojechał, ale terminy mi się zdublowały. W ub. roku nie byłem, a dwa lata temu - tak i podobało mi się. Oczywiście, zawsze można coś wytknąć, ale tak niewielu ludziom chce się porywać na organizację imprezy motocyklowej, że na działania kolegów z Biłgoraja patrzę z podziwem. Nie jest to łatwe (wiem to już z doświadczenia Rajdu Nocnego), ale może jednak da się popracować nad obliżeniem kosztów udziału?
Pozdrawiam motonitów z Biłgoraja!
Pozdrawiam motonitów z Biłgoraja!
-
janek1818ff
-
wally
Ja jeżdżę na zloty ze względu na to ze przyjeżdżają tam moi znajomi którzy na co dzień mieszkają daleko , posłuchać koncertów bo na co dzień ich nie ma. Nawet na najgorszej imprezie można się super bawić. Wszystko zależy od towarzystwa i podejścia .
Z chęcią bym pojechała ale mój fazer może tylko na jednym kole jeździć
Z chęcią bym pojechała ale mój fazer może tylko na jednym kole jeździć
w pogoni za cieniem...