PILNE ponawiam prośbę o asystę ślubną
-
krzycho
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA CX500
PILNE ponawiam prośbę o asystę ślubną
Zwracam się z wielką prośbą do wszystkich o zorganizowanie asysty na mój ślub dnia 12.09.2009r.
Pewnie mało osób mnie kojarzy, bo mało jeżdżę w grupie a w tym sezonie w ogóle mało z powodu pracy.Cykuś,Zgrywus pewnie wiedzą o kogo chodzi a dla reszty podam informację że jestem z Nowin i dosiadam HONDE CX500.
Trasa wyglądała by następująco:
15.00 wyjazd z Nowin (okolice Majdanu Sop) przez Tomaszów do Grodysławic tam przerwa ok 1h i po mszy która zaczyna się o 17.00 powrót do Tomaszowa ,dom weselny Roztocze
(w miarę możliwości proszę o zgłoszenie chęci uczestnictwa bo nie wiem ile wałówy mam szykować )
Pewnie mało osób mnie kojarzy, bo mało jeżdżę w grupie a w tym sezonie w ogóle mało z powodu pracy.Cykuś,Zgrywus pewnie wiedzą o kogo chodzi a dla reszty podam informację że jestem z Nowin i dosiadam HONDE CX500.
Trasa wyglądała by następująco:
15.00 wyjazd z Nowin (okolice Majdanu Sop) przez Tomaszów do Grodysławic tam przerwa ok 1h i po mszy która zaczyna się o 17.00 powrót do Tomaszowa ,dom weselny Roztocze
(w miarę możliwości proszę o zgłoszenie chęci uczestnictwa bo nie wiem ile wałówy mam szykować )
coco jambo i do przodu
-
Bondi
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Nie denerwuj się drogi kolego w tej swojej "ostatniej drodze" - wystarczyło odświeżyć istniejący temat kolejnym wpisem; zakładanie nowego, identycznego tematu jest niepotrzebne. Wracając do sedna sprawy: skoro Cykuś i Zgrywus Cię znają (ja nie kojarzę, ale swoje lata mam i pamięć już zawodzi), to na pewno coś zorganizują - oczywiście jeżeli pogoda pozwoli bo trasa jest, jak na asystę, dość długa.
-
dokus
-
krzycho
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA CX500
Z trafieniem do mnie nie powinniście mieć problemu.Najlepsza trasa na moto z Tomaszowa na Susiec ,potem kierunek na Józefów ale za Oseredkiem jakieś 2km jest krzyżówka w lesie,tam w prawo i są Nowiny.
Ja nie mieszkam przy głównej drodze ale jak tamtędy będziecie jechać to za remizą strażacką skręca się w lewo w niesortówke i widać za mostem po prawej stronie duży budynek (szkoła) tam ja mieszkam.
Do zobaczenia w soboteę
Ja nie mieszkam przy głównej drodze ale jak tamtędy będziecie jechać to za remizą strażacką skręca się w lewo w niesortówke i widać za mostem po prawej stronie duży budynek (szkoła) tam ja mieszkam.
Do zobaczenia w soboteę
coco jambo i do przodu