Naprawa aparatu

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
Awatar użytkownika
cienki007
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda NTV 650

Naprawa aparatu

Post autor: cienki007 »

Witam. Czy orientuje się ktoś może gdzie w Zamościu można oddać aparat cyfrowy do naprawy? Zepsulo sie w nim to ze obiektyw w ogole sie nie wysuwa. Pytałem na dole w Agorze na stoisku z komórkami itp. to dostałem odpowiedź że to jest nie do naprawy. Szkoda go (aparat jest mojej dziewczyny) bo mimo tego że ma już pare lat robi naprawdę super zdjęcia. Sony Cybershot jakby co.
Jestem oazą spokoju.. Pier*****ym, kur*a, zaje*iście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.
Thomson26
Zwykły forumowicz
Motocykl: brak

Re: Naprawa aparatu

Post autor: Thomson26 »

Zapytaj tu :
"Foto-Dalux" Grażyna Borowik
Zamość, Rynek Wielki 9
tel. 84 6399015
wally
Zwykły forumowicz

Post autor: wally »

Najblizszy serwis Lublin, koszt naprawy okolo 500 zl. Wypadl Ci ? jesli nie i nie jest np zabrudzony piachem itp sprobuj wymienic baterie
Awatar użytkownika
cienki007
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda NTV 650

Post autor: cienki007 »

Thomason dzięki za info jutro tam zapytam. Wally myśle ze ten aparat nie jest tyle wart. Chodzi o to ze wszystko dziala ladnie pieknie, mozna ogladac stare zdjęcia ale problem jest z tym obiektywem. Aparat rozbieralem i jak się probuje go wysunac to tylko slychac taki cichutki zgrzyt jakby te male kola zębane nie mogly się zazebić.
Jestem oazą spokoju.. Pier*****ym, kur*a, zaje*iście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”