Przyjaciele wiem ze termin jest odlegly ale pisze juz teraz zeby chetni mogli sobie juz cos zaplanowac.
W dniach 13-15 czerwca 2014 odbedzie sie coroczny Zloz BMPnO w Aachen. Jest to miejscwosc polozona na granicy Niemiec,Belgii i Holandii. Przyjaciel Cykus wie bo byl w tym roku z nami.
Dokladne dane podam oczywiscie w stosownym czasie.
Z braterskim pozdrowiem.
Smyku.
President BMPnO
Dla porządku tylko dodam (jeśli ktoś nie kojarzy), że polska nazwa Aachen, to Akwizgran.
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Oczywiscie Wiatr w Polu i Wally maja jak najbardziej racje Moglem to doprecyzowac. Mimo bledow w pisowni liczymy na Wasz przyjazd.
Dzieki za gratulacje. Bractwo tak zadecydowalo wiec tak bedzie.
Pzdr.
smyku pisze:Przyjaciele wiem ze termin jest odlegly ale pisze juz teraz zeby chetni mogli sobie juz cos zaplanowac.
W dniach 13-15 czerwca 2014 odbedzie sie coroczny Zloz BMPnO w Aachen. Jest to miejscwosc polozona na granicy Niemiec,Belgii i Holandii. Przyjaciel Cykus wie bo byl w tym roku z nami.
Dokladne dane podam oczywiscie w stosownym czasie.
Z braterskim pozdrowiem.
Smyku.
President BMPnO
Polecam fajni ludzie i dobre klimaty.Mam nadzieję, że na drugi rok wpadnę motocyklem.Pozdrowienia dla całego Bractwa.
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Witam.
W imieniu Bractwa Motocyklistow Polskich na Obczyznie mam zaszczyt zaprosic Was przyjaciele na wspolna Andrzejkowo-Mikolajkowa zabawe organizowana przez nasz Klub w dniach 7-8.12.2013 w miejscowosci Altenau. (Gory Harz) Wiem ze odleglosc jaka nas dzieli jest spora ale czasami warto sie przewietrzyc
Beda tez nasi przyjaciele z Tarnowa i Orawy( Tez duza odleglosc)
Bedziemy zaszczyceni Wasza obecnoscia.
Pozdrawiam.
Prezydent BMPnO
Smyku