Bieszczady -12.10.2008

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Jadę

Jaro ( Jarek )

607-062-462
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Pawlak81

Post autor: Pawlak81 »

Nom Ja też jadę i luki też..... Suzuki sv 650 i honda shadow

Paweł : 667832663
Lukasz : 515864409

Moja propozycja to o Solinę zahaczyć..... co reszta na to?? Może być Solina lub Polańczyk albo to i to :wink:
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Post autor: Wiatr w Polu »

Z Przemyśla też się wybiera grupka... Zbieramy się pod klubem Twierdzy o 9.30. Czekamy do 10. Droga łatwa. Po zjeździe z serpentynki na początku Przemyśla trzeba odbić w prawo na miasto. Potem prościutko jak strzelił aż na most. Za mostem w prawo. Jakieś 300 metrów dalej za stacją "Bliska" stoi po prawej taka buda, a przed nią nasze motocykle :-)
Jakby co to 601 910 762. Jak trzeba to zaczekamy, a jak nie to o 10 pojedziemy :-)
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Dudi
Zwykły forumowicz

Post autor: Dudi »

wstąpcie w NAROLU po mnie -czekam u mnie pod sklepami ( czytajac plan widze ze bedziecie u mnie ok godz.8.00 - pozdrowionka dla wszystkich)
wojtek
Zwykły forumowicz

Post autor: wojtek »

Mam straszną chęć śmignąć z Wami ale niestety mam imprezę rodzinną. Mam nadzieje że jeszcze w tym sezonie będzie okazja pojechać w bieszczady. Życzę miłej zabawy i oczywiście pogody.
alex
Zwykły forumowicz

Post autor: alex »

Czuwam,czuwam !! Wiatr w polu,miejsce spotkania w Przemyślu jest mi bardzo dobrze znane z ostatniej mokrej eskapady w dniu 11.09.08r.Koledzy z Twierdzy uratowali nasze przemoczone i zmarznięte
ciała gorącą herbatą i kiełbaskami z grila,za co jesteśmy dozgonnie wdzięczni !!! Prognoza pogody jest pomyślna ,więc nie powinno być problemów z dotarciem na czas do Przemyśla.
697393930 Alek.
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

ja będę czekał w Przenyślu , bo już mi bokiem wychodzi ta droga do jarosławia :crazy: , a bohun to sam musi zdecydować,
Ostatnio zmieniony niedziela, 12 października 2008, 20:30 przez ksenon, łącznie zmieniany 1 raz.
Coto
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA CBR 1100 XX

Post autor: Coto »

Jeśli ktoś chce jechać z Hrubieszowa to o 7 00 gdz. ruszamy z parkingu k. dębinki . ( tel. podałem )
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765

"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
Awatar użytkownika
Bohun
Zwykły forumowicz
Motocykl: 1

Post autor: Bohun »

ja również będę czekał w Przemyślu pod Twierdzą.
:D
Nr 696-271-592
Kto prędko daje, ten dwa razy daje
http://www.yamahaxt.pl/
Awatar użytkownika
czerwony
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzi

Post autor: czerwony »

więc lecimy jutro panowie,
do zobaczyska w Peremyślu... :D

nie wiem czy wiecie, że mała pętla jest zamknięta
trzeba jechać dużą :lol:
"This is a war and we are soldiers. Death can come for us at any time... In any place..."
Grzelas
Zwykły forumowicz
Motocykl: brak

Post autor: Grzelas »

Wyrobimy się do Przemyśla przed 10?
sasza
Zwykły forumowicz
Motocykl: Kawasaki ZX-6R Ninja 07'
Kontakt:

Post autor: sasza »

Jadę :D .
Do zobaczenia chłopaki i dziewczyny jutro :wink:
nie ma rzeczy niemożliwych - są łatwe, trudne i bardzo trudne

[img]http://www.mojekawasaki.pl/images/mojakawa/zx6r.gif[/img]
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Kurde co prawda to rozłożyło mnie z deka ale najadlem sie gripexow i również zamierzam jechac, zobaczymy jak zdrowie ale do Przemysla napewno dam rade, nie ma przebacz :]
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Post autor: Wiatr w Polu »

Krótka relacja dla tych, których nie było... :-)
Było extra - przynajmniej jak dla mnie. Choć z przygodami. Pod klubem był już Ded z Anią, Kicek, Bartek z plecaczkiem, Red (czerwony), Robaczek, Marek z plecaczkiem i jeszcze jeden kolega z Radymna też z plecaczkiem oraz Bohun i Ksenon. O 10.00 zjechała ekipa z Kresów (kilkanaście motocykli). Niektórych znałem już z widzenia, ale przeważnie znałem tylko nicki z forum. Po zatankowaniu maszyn ruszyliśmy w 25 motocykli. Jako „tubylcowi” znającemu drogę przypadł mi w udziale zaszczyt prowadzenia kawalkady… Przed południem na zakrętach na leśnej drodze było jeszcze mokro, więc jechaliśmy powoli. Pierwszy przystanek na parkingu za Tyrawą Wołoską. Tu odłączyły się trzy maszyny i odjechały w drogę powrotną. Robaczek i Marek też się odłączyli i pojechali swoim tempem. Spotkaliśmy ich zresztą później w Wetlinie, gdzie popasaliśmy, a później w Przemyślu. Jechaliśmy dosyć szybko jak na tak liczną grupę, a po drodze mijaliśmy dziesiątki motocykli – pogoda przecież dopisała. Winkielki były ekstra - parę razy przytarłem podestami o asfalt :-) Gdzieś za Ustrzykami nieoczekiwany postój – Ded odebrał lekcję używania przedniej klamki. Nic się nie stało (pomijając zadrapanie na ręce Ani i rozbitą szybkę w kasku), ale chyba wszystkim nam się zrobiło trochę przykro… Jechaliśmy ostrożnie, dopiero za Krościenkiem na prostej, pustej drodze trochę odkręciliśmy. Tu jednak Bohun złapał gumę. Szczęściem miałem łatki i klej. Do tej pory nie wiedziałem, po co je wożę, bo zdjęcia koła (tylnego) w drag starze w warunkach polowych sobie nie wyobrażam. Teraz już wiem, po co były te łatki. Koledzy pomogli Bohunowi, a my poczekaliśmy w Arłamowie. Po drodze spotkaliśmy też Kazimierza z Anią (pozdrawiam), którzy jechali z nami jakiś czas. Około 17. zjechaliśmy do Przemyśla. Dojechaliśmy na stację benzynową, bo niektórzy wracali na oparach i tu się okazało, że Kickowi nawet oparów brakło w baku i został na Słowackiego. Podwieźliśmy mu paliwo. W Przemyślu nasze drogi się rozeszły. Chłopaki z Kresowego bez zwłoki ruszyli do domu, żeby przejechać jak najwięcej przed zmrokiem, my pokręciliśmy się pod klubem i do domu… Dziękuję za wspólną jazdę, Koledzy! I do zobaczenia na trasie :-)
Ostatnio zmieniony niedziela, 12 października 2008, 18:01 przez Wiatr w Polu, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Awatar użytkownika
czerwony
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzi

Post autor: czerwony »

Dzięki wszystkim za wspólny wypad, bardzo przyjemnie było z Wami polatać.
Do zobaczyska następnym razem :-)

pozdrawiam
"This is a war and we are soldiers. Death can come for us at any time... In any place..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”