Motocykle sa wszedzie - zolte naklejki za darmo.
-
Bondi
- Piotrek
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Mam jeszcze kilkanasie tych naklejek. Nie mam czasu na neta, wiec jak cos trzeba>>> 798 44 77 42. Pzdr
Ostatnio zmieniony wtorek, 11 sierpnia 2009, 10:59 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
Mam jedną uwagę - akcja wspaniała ale jest słabo widoczna naklejki są małe i nie widoczne, nie tak jak prezentowane poniżejPiotrek pisze:... i po naklejkach![]()
Wczoraj Wszystkie jakie mialem rozeszly sie. Jesli jednak na prawde potrzeba wiecej, moge jeszcze zamowic.
'' Teraz chwila o zasadach akcji:
- nie jesteśmy chamscy, złośliwi, nie naklejamy na siłę, trzymamy fason i uśmiech na twarzach
- nie oklejamy prywatnej własności bez zgody właścicieli
- nie oklejamy znaków drogowych, lamp etc
- nie jesteśmy agresywni, nie robimy nic na siłę
- celem naszych zainteresowań są osoby związane z motocyklizmem: motocykliści i kierowcy samochodów związani z motocyklami
- odbiorcami mogą byc: szkoły jazdy, sklepy/warsztaty/salony/komisy motocyklowe i samochodowe, stacje paliw, zloty/imprezy motocyklowe, bazary/giełdy/targi motocyklowe, knajpy motocyklowe, rozpoczęcia sezonów, dziennikarze.''

-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
-
ariadna111
Witam.
Piszę tutaj bo poruszana jest kwestia lep "Motocykle są wszędzie...".
Jakiś czas temu w dwóch regionalnych klubach Hondy poruszałam tę kwestię, gdy tylko zaczynał się sezon motocyklowy. Wówczas też taką lepę umieściłam na swoim aucie, jako pierwsza (nie posiadająca motocykla) w klubie (a przynajmniej tak sądzę). Później poszło to już lawinowo i czasem odnoszę wrażenie, że to kwestia "mody", lecz może to jedynie takie wrażenie.
Ja wyszłam z założenia, że szanujmy się nawzajem. Wówczas jest szansa, że zarówno tym na dwóch kołach jak i tym którzy tych kół mają więcej będzie przyjemnie i bezpieczniej poruszać się po drogach.
Tyle tytułem wstępu.
JEDNAK jakiś czas temu pod jednym ze sklepów wielkopowierzchniowych w Rzeszowie dostrzegłam na aucie z blachami LTM naklejkę, której celem jest również zwrócenie uwagi, że rzeczywiście motocykle są wszędzie. Ta lepa była inna, była na czerwonym tle i jeśli dobrze kojarzę było słowo -> Roztoczańskie, Roztocze lub coś z Roztoczem. Nie pamiętam zbyt dokładnie
W związku z tym, że z miejsca obudził się mój lokalny patriotyzm zwracam się do Was z pytaniem - czy tego typu naklejki są w jakiś sposób dostępne? Czy też być może są one przeznaczone tylko dla wąskiej grupy np. klubowicze, weterani klubowi bądź inne?
A może to był tylko indywidualny projekt, a nie jakaś szerzej zakrojona akcja z którą klub się utożsamia?
Pozdrawiam
Piszę tutaj bo poruszana jest kwestia lep "Motocykle są wszędzie...".
Jakiś czas temu w dwóch regionalnych klubach Hondy poruszałam tę kwestię, gdy tylko zaczynał się sezon motocyklowy. Wówczas też taką lepę umieściłam na swoim aucie, jako pierwsza (nie posiadająca motocykla) w klubie (a przynajmniej tak sądzę). Później poszło to już lawinowo i czasem odnoszę wrażenie, że to kwestia "mody", lecz może to jedynie takie wrażenie.
Ja wyszłam z założenia, że szanujmy się nawzajem. Wówczas jest szansa, że zarówno tym na dwóch kołach jak i tym którzy tych kół mają więcej będzie przyjemnie i bezpieczniej poruszać się po drogach.
Tyle tytułem wstępu.
JEDNAK jakiś czas temu pod jednym ze sklepów wielkopowierzchniowych w Rzeszowie dostrzegłam na aucie z blachami LTM naklejkę, której celem jest również zwrócenie uwagi, że rzeczywiście motocykle są wszędzie. Ta lepa była inna, była na czerwonym tle i jeśli dobrze kojarzę było słowo -> Roztoczańskie, Roztocze lub coś z Roztoczem. Nie pamiętam zbyt dokładnie
W związku z tym, że z miejsca obudził się mój lokalny patriotyzm zwracam się do Was z pytaniem - czy tego typu naklejki są w jakiś sposób dostępne? Czy też być może są one przeznaczone tylko dla wąskiej grupy np. klubowicze, weterani klubowi bądź inne?
A może to był tylko indywidualny projekt, a nie jakaś szerzej zakrojona akcja z którą klub się utożsamia?
Pozdrawiam
-
wally