Ustawki, spotkania

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Awatar użytkownika
ksylwia
Zwykły forumowicz
Motocykl: szerszenica

Ustawki, spotkania

Post autor: ksylwia »

Jako, że jestem początkująca i nie mam z kim jeździć (czyt. od kogo się uczyć) chętnych zapraszam do wpisywania kiedy i gdzie można się z Wami spotkać w celu wspólnego pokonywania km.

Będę pierwsza - ruszam do garażu (zamoyskiego) i zamierzam pokręcić się trochę po okolicy od godziny 15,00 - myjnia na Zamoyskiego (Zamość). Będę na złotawej kawie er 5.
Four wheels move the body, two wheels move the soul
rezor-151
Zwykły forumowicz
Motocykl: CBR 600

Post autor: rezor-151 »

jak poczekasz na mnie góra 20minut to ja po polatam z tobą:)
"Niepoprawni i szaleni
pełni tęsknot i nadziei
zabłąkani w swoich snach
niewiedzący co to strach
urodzeni by sięgnąć gwiazd...A kiedy spyta cię ktoś,jaki tej podróży cel,odpowiesz płynąć to dość,a reszta zobaczy się...
Awatar użytkownika
ksylwia
Zwykły forumowicz

Kurcze, nie zgraliśmy się :? ja już wyszłam jak Ty napisałeś posta. Polatałam troszkę z parą z krasnegostawu - byliśmy w Zwierzyńcu i jaką mega ulewę przeżyliśmy ;) hehehe

następnym razem będę pisać z wyprzedzeniem.

Najbliższy wolny czas będę miała w piątek - od świtu do 13.30.
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Generalnie w każdym sezonie jeździmy co tydzień w każdą niedziele. Wcześniej planujemy fajna traske szeroko o tym pisząc w tym dziale po czym umawiamy się na konkretną godzinę i ruszamy z pod parku. Sezon powoli się zaczyna także jeszcze nie zorganizowaliśmy wspólnego wypadu. Ale za pewne już nie długo jak co roku w każdą niedziele będziemy ruszać z pod parku by wspólnie nawijać km. Zapraszam do proponowania fajnych tras a także serdecznie zapraszam do wspólnego nawijania km. Przed nami Piknik lotniczy i spot zachęcamy do udziału, wszystko będzie szczegółowo opisane w tym dziale.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Awatar użytkownika
ksylwia
Zwykły forumowicz

Jaro - dzięki za posta. Dobrze wiedzieć, że co niedzielę można spodziewać się podłączenia pod jakąś grupkę.

Załozyłam temat bo pogoda ładna, a nigdzie nie widziałam postów odnoszących się do wspólnych wypadzików.

Pewnie macie swoje nr tel. i w ten sposób się kontaktujecie, a ja tu rzeźbię na własną rękę 8)
Awatar użytkownika
kazek
Zwykły forumowicz
Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy

Post autor: kazek »

się nie odzywałem, gdyż szykuję moto do sezonu, jak odbiorę od Erwina to będziemy latać :)
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

hm chyba zrobię osobny dział ustawki
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 12 kwietnia 2010, 20:43 przez DOK, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
cienki007
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda NTV 650

Post autor: cienki007 »

Sam bym z szanownym towarzystwem polatał ale obawiam sie ,że moge nieco spowalniać :lol:
Jestem oazą spokoju.. Pier*****ym, kur*a, zaje*iście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.
Awatar użytkownika
ksylwia
Zwykły forumowicz

cienki007 pisze:Sam bym z szanownym towarzystwem polatał ale obawiam sie ,że moge nieco spowalniać :lol:
mile widziany jesteś, ja pierwszy sezon rozpoczynam na 2oo więc razem będziemy spaliny wąchać ;)
Awatar użytkownika
kazek
Zwykły forumowicz
Motocykl: banditen 1200 - już komu innemu służy

Post autor: kazek »

dok, świetny pomysł, czasami ma się ochotę polatać zupełnie niedaleko, godzina, półtorej, a tak rzuca się hasło i kto żyw leci :wink:
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Sezon powoli się rozkręca a brak postów z propozycjami tras zapewne spowodowane jest tym, że jeszcze nie wszyscy obudzili swoje maszyny ze snu zimowego. KSylwia jeżeli będziesz tylko chciała z nami jeździć to na brak km na pewno nie będziesz narzekać. Moje moto już jest gotowe po wszystkich czynnościach serwisowych także polatamy :)
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Awatar użytkownika
ksylwia
Zwykły forumowicz

Liczę na wspólne pokonywanie km. Ja jak na razie (jeżdzę od 2 tygodni) regularnie przemierzam traskę na zwierzyniec, krasnystaw, bylam w nieliszu i przyznaję się bez bicia, że wiele trasek i miejsc jest mi nieznanych bo autem to zawsze konkretnie za czymś, a rowerem więcej niż 40 km za miasto nie jeździłam.

Niedzielę mam całą wolną więc liczę, że ktoś reflektuje :)
Piter
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDM 850
Kontakt:

Post autor: Piter »

No własnie może w niedzielę jakaś mała wspólna traska inauguracyjna w tym sezonie by się udała, może pogoda dopisze, może wyczyszczę sobie moto po ulewie :wink:
karol125
Zwykły forumowicz

Post autor: karol125 »

Witam również jestem nowy nazywam się Karol ale wygodniej jak mi mówią tolo szukam osób które śmigają w okolicach Lubaczowa
LESZEK75
Zwykły forumowicz
Motocykl: VT 1100 SABRE

Post autor: LESZEK75 »

Chęnie się przyłącze do jakichś wypadów z Zamościa szczegulnie w weekendy .
Moja stara paczka dawno się już rozpadła tylko ja pozostałem taki Lonely rider . :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”