Ustawki, spotkania
- ksylwia
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: szerszenica
Ustawki, spotkania
Jako, że jestem początkująca i nie mam z kim jeździć (czyt. od kogo się uczyć) chętnych zapraszam do wpisywania kiedy i gdzie można się z Wami spotkać w celu wspólnego pokonywania km.
Będę pierwsza - ruszam do garażu (zamoyskiego) i zamierzam pokręcić się trochę po okolicy od godziny 15,00 - myjnia na Zamoyskiego (Zamość). Będę na złotawej kawie er 5.
Będę pierwsza - ruszam do garażu (zamoyskiego) i zamierzam pokręcić się trochę po okolicy od godziny 15,00 - myjnia na Zamoyskiego (Zamość). Będę na złotawej kawie er 5.
Four wheels move the body, two wheels move the soul
- ksylwia
- Zwykły forumowicz
Kurcze, nie zgraliśmy się
ja już wyszłam jak Ty napisałeś posta. Polatałam troszkę z parą z krasnegostawu - byliśmy w Zwierzyńcu i jaką mega ulewę przeżyliśmy
hehehe
następnym razem będę pisać z wyprzedzeniem.
Najbliższy wolny czas będę miała w piątek - od świtu do 13.30.
następnym razem będę pisać z wyprzedzeniem.
Najbliższy wolny czas będę miała w piątek - od świtu do 13.30.
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Generalnie w każdym sezonie jeździmy co tydzień w każdą niedziele. Wcześniej planujemy fajna traske szeroko o tym pisząc w tym dziale po czym umawiamy się na konkretną godzinę i ruszamy z pod parku. Sezon powoli się zaczyna także jeszcze nie zorganizowaliśmy wspólnego wypadu. Ale za pewne już nie długo jak co roku w każdą niedziele będziemy ruszać z pod parku by wspólnie nawijać km. Zapraszam do proponowania fajnych tras a także serdecznie zapraszam do wspólnego nawijania km. Przed nami Piknik lotniczy i spot zachęcamy do udziału, wszystko będzie szczegółowo opisane w tym dziale.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
- ksylwia
- Zwykły forumowicz
Jaro - dzięki za posta. Dobrze wiedzieć, że co niedzielę można spodziewać się podłączenia pod jakąś grupkę.
Załozyłam temat bo pogoda ładna, a nigdzie nie widziałam postów odnoszących się do wspólnych wypadzików.
Pewnie macie swoje nr tel. i w ten sposób się kontaktujecie, a ja tu rzeźbię na własną rękę
Załozyłam temat bo pogoda ładna, a nigdzie nie widziałam postów odnoszących się do wspólnych wypadzików.
Pewnie macie swoje nr tel. i w ten sposób się kontaktujecie, a ja tu rzeźbię na własną rękę
-
Jaro
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA FAZER
- Kontakt:
Sezon powoli się rozkręca a brak postów z propozycjami tras zapewne spowodowane jest tym, że jeszcze nie wszyscy obudzili swoje maszyny ze snu zimowego. KSylwia jeżeli będziesz tylko chciała z nami jeździć to na brak km na pewno nie będziesz narzekać. Moje moto już jest gotowe po wszystkich czynnościach serwisowych także polatamy 
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
- ksylwia
- Zwykły forumowicz
Liczę na wspólne pokonywanie km. Ja jak na razie (jeżdzę od 2 tygodni) regularnie przemierzam traskę na zwierzyniec, krasnystaw, bylam w nieliszu i przyznaję się bez bicia, że wiele trasek i miejsc jest mi nieznanych bo autem to zawsze konkretnie za czymś, a rowerem więcej niż 40 km za miasto nie jeździłam.
Niedzielę mam całą wolną więc liczę, że ktoś reflektuje
Niedzielę mam całą wolną więc liczę, że ktoś reflektuje